MEISTÄ

Luomustudio Productions?

 

Videon rooli viestinnässä jatkaa kiihtyvää kasvamistaan. Samaan aikaan teknologian kehitys mahdollistaa laadukkaan videotuotannon toteuttamisen yhä kevyemmin. Tämän päivän videotuotantoyhtiön tärkeimmiksi ominaisuuksiksi ovatkin muodostuneet kustannustehokkuuden ja korkean laadun lisäksi nopeus, ketteryys, kekseliäisyys ja sosiaalisen median tuntemus.

Me olemme kaikkea sitä. Emme kuitenkaan tyydy siihen, vaan tahdomme myös tehdä kaikista tuotannoista asiakkaillemme niin vaivattomia ja yhteistyöstä niin saumatonta, kuin ikinä mahdollista. Siksi olemme päättäneet, että

Luomustudio Productions on Suomen yksinkertaisin videokumppani. 

 

YKSINKERTAISUUTEMME PERUSTUU KOLMEEN PERIAATTEESEEN


1. LÄPINÄKYVYYS
On turha piilotella pelikortteja, kun käsi on hyvä. Tästä syystä hinnoittelummekin on avointa ja yksinkertaista: tunti maksaa 80 € (+ alv), päivä 600 € (+ alv). Tuotannot aloitetaan aina työmäärän ja mahdollisten muiden kulujen kartoittamisella ja niitä asiakkaan kanssa yhdessä suunnittelemalla.

2. VAIVATTOMUUS
Me tahdomme tehdä jokaisesta projektista Sinulle helpoimman mahdollisen. Oli kyseessä sitten loppuun asti hiottu idea, tai vasta häilyvä ajatus mahdollisesta videotarpeesta, me otamme pallon haltuun ja viemme sen maaliin.

3. KUMPPANUUS
Joskus parhaat ideat syntyvät viime hetkellä. Siksi me olemme valmiita tositoimiin pikaisellakin varoitusajalla. Tuottajamme ovat helposti tavoitettavissa, asiansa hallitsevia videoartisteja on lukuisia, eivätkä some-ajan kuvaukset yleensä edellytä rekkalastillista kuvauskalustoa.

Kumppanuus voi tarkoittaa parhaimmillaan myös syvempää yhteistyötä, tällöin kyseeseen saattaa tulla Luomustudion Kumppanuus-diili.

Stoori

Vuoden 2012 alussa perustettu Luomustudio toimi alunperin artisteja ja bändejä sosiaalisessa mediassa promoavana musiikkimediana, joka ehti toimintansa aikana julkaista yli 140 akustista livemusiikkivideota. Konseptissa artistit vietiin musisoimaan akustisesti mitä erikoisimpiin paikkoihin, ja kaikki esitykset taltioitiin aina yhdellä kameralla ja yhdellä mikrofonilla. Nykyisin kyseiset videot tunnetaan Luomustudio-sessioina.

Tomaattilogo 2012-2013   Suunnittelija: Juuso Virtanen

Tomaattilogo 2012-2013
Suunnittelija: Juuso Virtanen

Toiminnan kasvaessa tomaattilogon takana työskentelevä tiimi kasvoi, ja jo ensimmäisen vuoden jälkeen osaajia löytyi monilta eri toimialoilta. Vuoden 2013 tammikuussa Luomustudio sai nimensä jatkeeksi sanat Productions Oy ja se muutettiin tuotantoyhtiöksi.

Vuosina 2013-2016 tuore osakeyhtiö tuotti monia hyvin erilaisia videoita aina musiikki- ja livevideoista yritysvideoihin ja nettivideosarjoista kokopitkien elokuvien making of -dokumentteihin. Riveihin saatiin monia uusia videoartisteja ja avainhenkilöitä ja töitä päästiin tekemään koko ajan kovempien tahojen kanssa.

Tomaattilogo 2013 ⇾ Suunnittelija: Ville Niemi

Tomaattilogo 2013 ⇾
Suunnittelija: Ville Niemi

Vuonna 2017 vakiinnutimme asemaamme suomalaisena videotuotantoyhtiönä, saimme useita uusia asiakkuuksia ja pokkasimme muun muassa vuoden yhteistyökumppanin palkinnon Helsingin opiskelija-asuntosäätiö HOAS:n vuosijuhlissa. Uskomme vakaasti, että meillä on tarpeeksi ensikäden tietoa, kokemusta ja ymmärrystä siitä, minkälaisia videotuotantotarpeita ja niihin liittyviä toiveita suomalaisilta yrityksiltä ja organisaatioilta löytyy. Meillä on alalle paljon annettavaa, ja olemme päättäneet aloittaa olemalla Suomen yksinkertaisin videokumppani.

adventure-cold-cross-country-skiing-416728.jpg

Uutta vaihdetta pääsimme lyömään silmään heti alkuvuodesta 2018. Olemme kehittäneet uusia konsepteja, jotka palvelevat asiakkaitamme monipuolisemmin ja vaivattomammin. Kaiken kaikkiaan vuosi 2018 oli Luomustudiolle selkeää kasvun kautta, mikä on mahdollistunut pitkäjänteisellä ja asiakkaitamme kuuntelevalla toiminnalla läpinäkyvyyden lisäämiseksi vuodetuotantoalalla.

ensimmäinen kysymys ei koskaan ole "mitä" vaan "miksi"


Kuluneiden vuosien aikana yhdeksi merkittävimmistä vahvuuksistamme on kehittynyt sekä koulutuksen että kokemuksen kautta ymmärrys paitsi videotuotannon, myös markkinoinnin alasta. Kun video on suunniteltu ja toteutettu tilaajan tarpeet ja tavoitteet aidosti huomioiden, ei käteen jää suinkaan pelkkä video, vaan myös kaikki se, mitä sillä saadaan aikaan. Tämän vuoksi itse videota tärkeämpää on aina sen vaikutus, ja kysymystä “mitä” tärkeämpi on kysymys “miksi”. 

Naamat

 
 
VILLE
Tuotantopäällikkö
SAMI
Operatiivinen johtaja
LÄPÄ
Ääni- ja videoartisti
JUUSO
Videoartisti
MAARIK
Videoartisti
SANTTU
Videoartisti
JOONAS
Toimitusjohtaja
SAM
Videoartisti
NIKLAS
Kehityspäällikkö
HANNA
Hallituksen jäsen
MIKA
Hallituksen jäsen