”THE WORLD IS FULL OF GREAT AND WONDERFUL THINGS FOR THOSE WHO ARE READY FOR THEM
– Moominpappa and Sea

rohkeus toteuttaa

Luomustudion suurin sulka hatussa on videotuotannot. Olemme vuosien varrella päässeet olemaan toteuttamassa mitä erilaisempia videotuotantoja minimalistisista musiikkivideoista isompiin TV-mainoksiin, toimitusjohtajan jouluterveisistä moninaisiin some-kampanjoihin asti. Jokainen yksittäinen videotuotanto on meille se tärkein ja isoin asia juuri sillä hetkellä ja haluamme, että tapamme välittää ja olla mukana prosessissa välittyy myös asiakkaallemme. 

ilmakuvaus_luomustudio

Toimintatapamme videotuotantoyhtyönä on loppuun asti pureskeltu ja vaivaton. Tyypillisesti homma toimii näin:

 1. Asiakkaalla on jokin viestinnällinen tarve videolle.

 2. Järjestämme tapaamisen tai juttelemme puhelimen välityksellä tästä videotarpeesta. Kysymme kysymyksiä, kaivelemme tietoja ja pengomme koko aihetta jotta saamme parhaan mahdollisen käsityksen asiakkaan tarpeesta ja siitä, millaista videota siihen kaivattaisiin. 

 3. Teemme optimaalisen ja juuri tähän tarpeeseen ja tuotantoon parhaiten istuvan tarjouksen. Voit tästä katsoa tarkemmin, miten videotuotantomme hinnoitellaan.

 4. Hyppäämme tuotantoon! Olemme omatoimisia, proaktiivisia ja asiakkaan etua ajattelevia kumppaneita olipa tuotanto millainen tahansa. Ensimmäinen versio valmiista videosta toimitetaan asiakkaalle katseltavaksi noin viikossa kuvausten päättymisestä.

 5. Jos tarve vaatii, teemme vielä asiakkaan kommenttien perusteella hiontaeditointeja, mitkä usein liittyvät joihinkin pieniin makuasioihin. Jos sellaisille on tarvetta, teemme hionnat veloituksetta; hintoihimme kuuluu yleisesti ottaen aina kaksi veloituksetonta hiontakierrosta. Harvemmin kahta kierrosta tarvitaan, mutta meille on tärkeintä, että valmis video on juuri sellainen kun asiakas toivookin ja mikä hänen tarpeitaan parhaiten palvelee. 

Tarkoituksenamme on olla paras mahdollinen kaveri kun kaltaiselleemme videokumppanille on käyttöä! 

studiokuvaus

Entä mikä kaikki kauttamme on mahdollista? Tätä kysytään aika usein - tai sitten kysytään onko tämä tai tämä mahdollista. Yleisesti ottaen Luomustudio pystyy toteuttamaan kokonaisvaltaisesti mitä tahansa asiakas toivookin. Repertuaariimme kuuluu muun muassa:

 • Tapahtumataltioinnit

 • Yritysesittelyvideot

 • Live-streaming

 • Mainosvideot

 • Rekrytointivideot

 • Palveluesittelyvideot

 • Ohjevideot

 • Studiokuvaus

 • Time-lapse -videot

 • Musiikkivideot

 • Ilmakuvaus

 • Infograafiset animoinnit

Rehellisyyden nimissä mainitsemme myös ääneen kun jokin asia ei kuulu työkalupakkiimme. Esimerkiksi muutama vuosi sitten muoti-ilmiönä ollut 360-kuvaaminen ei ole sellaista, mistä meillä on paljoakaan kokemusta. Samaten puhtaat piirrosanimaatiot eivät ole sitä ydinosaamisalueeseen, joskin niitäkin olemme toki tehneet. 

ulkokuvaus

Tällä sivulla on käsitelty Luomustudion toimintaa videotuotantojen teknisen toteuttamisen näkökulmasta. Jos haluat kuulla miten voisimme auttaa esimerkiksi konseptoinnissa tai käsikirjoittamisessa, klikkaa tästä!