video-cv


Kerro mitä osaat ja näytä kuka olet.

Työnhakumarkkinoilla tulevat aina pärjäämään ne, jotka osaavat erottua joukosta edukseen. Omien taitojen osaamisen lisäksi potentiaalisille työnantajille on pystyttävä antamaan hyvä kuva myös omasta persoonasta. Ja mikäpä olisi tähän persoonallisempi tapa, kuin oma Video-CV?

 
Mika Holmström, Project and change manager.

Tahdotko oman video-cv:n?

Video-CV:n voi toteuttaa monin tavoin. Joillekin sopii video, joka on kuvattu yhdessä lokaatiossa, joillekin video joka on kuvattu kymmenessä. Yhdelle sopii rauhallinen, paljon puhetta tai tekstiä sisältävä henkilökuvaus, toiselle animoitu tykitys, jossa työnhakijan rohkeus rikkoa perinteisiä kaavoja tuodaan esiin. Tärkeintä on se, että video antaa mahdollisimman hyvän kuvan juuri sinusta ja siitä, mitä haluat itsestäsi viestiä.

1. MIETI ASIASISÄLLÖN PÄÄKÖHDAT

Mikä on tärkein viesti, mitä haluat videollasi välittää? Mitä osaamista ja mitä luonteenpiirteitäsi haluat tuodat esille? Vaikka asiasisällöstä vastaatkin sinä, me autamme enemmän kuin mielellämme sekä videon idean suunnittelussa että sen toteutustavan valinnassa.

2. VALITSE TOTEUTUSTAPA

Hinnoittelumme määräytyy täysin tuotannon työmäärän mukaan. Mitä enemmän työtunteja tuotantoon varataan, sitä monipuolisempia ratkaisuja pystytään toteuttamaan. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotantomallin.

 
 
 

3. OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä, oli ideasi valmis tai ei. Konsultoimme veloituksetta videon suunnittelussa ja sen toteutustavan valinnassa puhelimitse ja sähköpostitse.

Voit halutessasi joko

  • jättää puumerkkisi oheiseen lomakkeeseen, niin me otamme sinuun pikimmiten yhteyttä, tai

  • ottaa yhteyden meihin itse:

    • +358 40 146 1544

    • sami@luomustudio.fi