“EVERYTHING GREAT THAT EVER HAPPENED IN THIS WORLD HAPPENED FIRST IN SOMEBODY’S IMAGINATION”
- Pippi Longstocking

Luomustudio tarjoaa laadukasta ja idearikasta radiomainontaa

Jos tavoitteenasi on vaikuttava, mielenkiintoa herättävä ja massasta edukseen erottuva radiomainos, olet saapunut ihan oikeaan paikkaan. Me lupaamme olla odotukset ylittävä kumppani radiomainoksen suunnittelussa ja tuotannossa, ja tarvittaessa voimme hoitaa myös kampanjan ajosuunnitelman laatimisessa juuri tarpeisiinne sopivaksi radiomainokseksi.

Luomustudiolla on vuosien kokemus videoiden tekemisestä mitä moninaisempiin tarkoituksiin ja tarpeisiin, mutta jos osaa kertoa tiiviin ja vaikuttavan tarinan videolla, osaa taitava käsikirjoittaja kertoa sen myös pelkällä äänellä. Luomustudio tarjoaa mielikuvituksellista, rohkeaa ja ennen kaikkea raikasta radiomainostuotantoa, minkä vaikuttavuus on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten. Kauttamme järjestyy paitsi radiomainosäänitteen tuotanto konseptoinnista alkaen, mutta yhteystyöverkostomme kautta voimme tarvittaessa vastata kampanjan julkaisemisesta - ihan vaikka valtakunnallisesti.

idea on radiomainoksen tärkein osa

Niin, ja sanomattakin on selvää, että radiomainokset ovat hyvä kavereita somemarkkinoinnin kanssa. Voimme tarvittaessa suunnitella kampanjan monikanavaiseksi, jolloin sosiaalisen median, nettisivujen ja radiomainonnan sisällöt tukevat toinen toisiaan. Ole rohkeasti yhteyksissä niin katsotaan, miten voisimme olla teille avuksi!